marxoudi_web1ekfrasi_logolhs_logo

 

links_g

Iστοσελίδα ενός διαλόγου που να οδηγεί στην προγραμματική επεξεργασία τεκμηριωμένων απαντήσεων των προβλημάτων που ταλανιζουν την κοινωνία σήμερα με βάση τις αξίες, τις αρχές και τους στόχους του σοσιαλισμού.

ΜέΡΑ25 – ΜΕΤΩΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ. Tο ΜέΡΑ25 πρεσβεύει το ελληνικό πατριωτικό μέτωπο των υπεύθυνα ανυπάκουων ευρωπαϊστών, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του διεθνικού πανευρωπαϊκού κινήματος για τον εκδημοκρατισμό της Ευρώπης και της κάθε χώρας της ξεχωριστά – του DiEM25

O Διάλογος είναι ένα δημοσιογραφικό δίκτυο που έχει ως πρωταρχικό στόχο την ενημέρωση των πολιτών, τόσο διαδικτυακά όσο και έντυπα και ραδιοφωνικά. Τα νέα και η επικαιρότητα έντυπα απο την εφημερίδα Χαραυγή και ραδιοφωνικά απο το ράδιο Astra 92.8

10984286_599527320147266_7592926007159777148_n

Ιστοσελίδα που ενημερώνει για την καμπάνια για μια "Δημοκρατική Δημόσια Τραπεζική Υπηρεσία"

Το IPS είναι μια προοδευτική δεξαμενή σκέψης αφιερωμένη στην οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης, οικολογικά βιώσιμης και ειρηνικής κοινωνίας. Σε συνεργασία με δυναμικά κοινωνικά κινήματα, στοχεύει να μετατρέπει ιδέες πολιτικής σε δράση.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός  «Στο Κόκκινο» βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων, εκεί που χτυπάει ο παλμός της κοινωνίας και διαμορφώνεται το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό. Καταγράφει, μεταδίδει, και σχολιάζει την είδηση. Με σταθερή ματιά στην κοινωνία και τα κινήματα προσβλέπει σε μία αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στον ακροατή και το μέσο δίνοντας  το στίγμα ενός ραδιοφώνου που ακούει και συμμετέχει σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

marxist archive

Εξαιρετικό αρχείο μαρξιστικών κειμένων

ekpoihseis

Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις - Κίνημα Αλληλεγγύης & Αγώνα

michaelroberts

 

Μαρξιστής Οικονομολόγος

 

Δέφτερη Ανάγνωση - Eναλλακτική Πληροφόρηση - Online εβδομαδιαίο κυπριακό περιοδικό

rosa

Κεντρικές θεματικές του έργου του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η διεθνής αντιπαράθεση με τις σύγχρονες νεοφιλελεύθερες τάσεις της παγκοσμιοποίησης, η διαμόρφωση μιας κοινωνικής και ειρηνικής Ευρώπης, η δημοκρατική και κοινωνική συμμετοχή σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, η πρόληψη της βίας, η ειρήνη και η ισότιμη ένταξη των περιθωριοποιημένων κοινωνικών ομάδων.

rproject

Το RProject, στα τρία χρόνια της λειτουργίας του και έως σήμερα κατάφερε να καθιερωθεί ως το σάιτ της αντικαπιταλιστικής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα στήριζει την μάχη της Λαϊκής Ενότητας να εκφράσει πολιτικά με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο το «ΟΧΙ μέχρι τέλους» στα μνημόνια, τη λιτότητα, τους εκβιασμούς της Ευρωζώνης και των δανειστών.

kiatipis

Τα θεμέλια του Ιστότοπου Κιατίπη τέθηκαν το 1998. Έκτοτε συνεχώς αναπτύσσεται και γίνεται όλο και πιο πολύμορφος και πιο πολύπλοκος.Προορίζεται για όσους ενδιαφέρονται να διαμορφώσουν αληθινή κοσμοαντίληψη και για να σκέπτονται ορθολογικά.

Λέγει ο Χαμπής Κιατίπης: “Έχω δημιουργήσει και εμπλουτίζω τον  Ιστότοπο αυτό με μεγάλο ζήλο και πολύ κόπο. Η μόνη μου φιλοδοξία και προσδοκία είναι να συμβάλω όσο το δυνατόν πιο πολύ στην πνευματική ανύψωση των επισκεπτών μου. Εύχομαι να ωφεληθείτε κι εσείς και να ξανάρθετε! Γιατί συνεχώς κάτι καινούργιο θα βρείτε.”

iskralogo

 

Ελλήνική αριστερή εφημερίδα του διαδικτύου που πρόσκεινται στη Λαϊκή  Ενότητα

 

wolff

Ο Richard D. Wolff είναι καθηγητής οικονομικών στις ΗΠΑ. Η ιστοσελίδα του είναι πολυ ενδιαφέρουσα καθώς δίδει μία αριστερή νότα στην Αμερικάνικη και Παγκόσμια Οικονομική κατάσταση

infowar

 

Ιστοσελίδα του Άρη Χ¨Στεφάνου και της ομάδας του. Εδώ προσφέρεται διερευνητική δημοσογραφεία όπως πουθενά αλλού

 

augilogo

Ελλήνική αριστερή εφημερίδα του διαδικτύου που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ

sirizalogo

 

Η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ

 

PEO

 

Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία

 

ekfrasi_grlogo

Πολιτική εφημερίδα για τους εργαζόμενους, τους άνεργους και την νεολαία, βοηθός τους σε ζητήματα θεωρητικών αναλύσεων και εξήγησης για κάθε επίκαιρο ζήτημα, αλλά και πιστός συμπαραστάτης τους σε κάθε αγώνα

eras logo

Η ΕΡΑΣ δημιουργήθηκε από στελέχη ομάδων της ριζοσπαστικής Αριστεράς και του κινήματος που θέλησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια συλλογικότητα που να διαθέτει την κρίσιμη μάζα για να μπορεί να παρέμβει με αποτελεσματικότητα στην κυπριακή πολιτική σκηνή.

 

Η σελίδα facebook του ΜέΡΑ 25 Καλαμάτας