marxoudi_web1ekfrasi_logolhs_logo

 

συκοφάνται

Καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος όσα συκοφαντικά εκστομίζονται από κύκλους της νήσου, αλλά και αλλαχού, αμφισβητώντας την καθαρότητα του πάναγνου, άσπιλου και αμόλυντου κυπριακού ποδοσφαίρου. Μια μια οι εμπλεκόμενες ομάδες, με μπροστάρισσα την συμπαθή ομάδα του ΑΠΟΕΛ διαψεύδουν τις κατηγορίες. Μάλιστα ο θρυλικός Πετεβίνος δήλωσε κατηγορηματικά επί λέξει: «Παιδκιά, εν έχουμεν ιδέα! Πέφτουμεν που τα σύννεφα! Είμαστεν αποσβωλομένοι! Πραγματικά είναι για να μας φύγει το καφάσι! Θα κινηθούμεν νομικά εναντίον όλων των συκοφαντών! Οι τίτλοι που κερδίσαμεν είναι καθαροί σαν κρύσταλλα Βοημίας! σαν το μάρμαρον της Πεντέλης! σαν τον χώρο ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμάτων στο Βατί. Και κατέληξε ο γνωστός παράγοντας. «Μα τι είναι τούτα σιόρ!»

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού, ναι ρε, του Σοσιαλιστικού κόμματος Εδέκ, ναι ρε κακεντρεχείς, η Εδέκ ζει και βασιλεύει, εντοπίζοντας που λαλείτε με απόλυτη ακρίβεια το μείζων πρόβλημα που ταλανίζει την νήσο, πρότεινε την κατάργηση της κάρτας φιλάθλου για το ματς ΑΠΟΕΛ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ. Πρόκειται, όπως επισημαίνει ο οξυδερκής πολιτικός για κομβικής σημασίας αγώνα από τον οποίο κρίνεται το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού, εγώ θα συμπλήρωνα, και ολοκλήρου του Έθνους! Καλείται η αδιάφθορη ΚΟΠ και οι γύρωθεν πραιτωριανοί αυτής, να δουν με ζέση την εισήγηση του ακραιφνούς Έλλην πολιτικού και να πάρει τις δέουσες αποφάσεις!

Και τέλος, απεκαταστάθει πλήρως η τάξη και η ομαλότης στην Αγία Νάπα μετά την απο-φασιστική παρέμβαση της Αστυνομίας μας, χωροστατούντος του τότε δημάρχου της κυρίου Κούσιου, εναντίον της διεθνούς φήμης Αγγλίδας εγκληματίας, η οποία σκόρπισε τον φόβο και τον τρόμο στον τουριστικό μας παράδεισο και διέσυρε την φήμη δώδεκα αγνών νεαρών από την γείτονα φίλη χώρα του Ισραήλ. Ο χθεσινός θόρυβος που προς στιγμήν εκλήφθει ως πυροβολισμοί από αυτόματο καλάσνικωφ ήταν τελικά πρόβα για το Πάσχα με τρακατρούκες και αστεράκια!

Βάρβαρος

19 Φεβρουαρίου2020