marxoudi_web1ekfrasi_logolhs_logo

 

Κατάντια

Νομίζω ότι αξίζει το κόπο να ξαναβάλω την ανάρτηση μου ημερ. 06/10/2021 αφού τις τελευταίες μέρες οι διχοτομηστές προεξάρχοντος του ‘’Φιλελεύθερου’’ και Ιγνατίου είναι σε οργασμό. Έγραφα λοιπόν στις 06/10/2021:

‘’Μόλις άκουσα τον κ. Μιχάλη Ιγνατίου να μιλά σε μια ανάρτηση που ανέβασε ένας φίλος στο διαδίκτυο, θυμήθηκα τη περίπτωση πριν μερικά χρόνια που ο Ιγνατίου ανακάλυψε ότι η Τουρκία χρησιμοποίησε αγνοούμενους μας σαν πειραματόζωα σε εργοστάσια χημικού πόλεμου που κατασκευάζουν σύμφωνα με τις πληροφορίες του ‘’έγκριτου’’ αυτού δημοσιογράφου…‘’κιτρικό οξύ’’.

Πέραν από το αβάσιμο της ιστορίας που ήταν ακόμα ένα τραγικό παιγνίδι που παιζόταν πάνω στον πόνο των συγγενών των αγνοουμένων, η αναφορά περί κιτρικού οξέος, την χημική σύνθεση του λεμονιού δηλαδή, σαν βιολογικό όπλο που κατασκευάζεται σε εργοστάσια χημικού πολέμου, ήταν το αποκορύφωμα της δημοσιογραφικής εγκυρότητας του ανδρός. Το χειρότερο σ’ αυτή την υπόθεση είναι ότι υπάρχουν ακόμα κανάλια που τον έχουν ανταποκριτή τους στις ΗΠΑ!’’

Απλά να προσθέσω ότι πέρα από τα κανάλια τον έχουν σαν συνεργάτη και ‘’σοβαρές’’ εφημερίδες.

Δημήτρης Δημητρίου

20 Νοεμβρίου 2021